Sunday, January 5, 2014

Shoppailua ja jäähyväiset Calille.

Torstain omisimmekin sitten tuliaisten osteluun ja joululahjojen etsimiseen. Vietimme melkein koko päivän Unicentro Mallilla Vallen yliopiston vierellä. Samalla innostuimme leikauttamaan tukkamme todella edullisesti ja ammattitaitoisesti. Minun latvani leikattiin ja otsatukkaa tasoitettiin ja sitten föönattiin kuivaksi ja kauniiksi,. Johanna ja Hanski leikkauttivat myös hieman ja stailasivat tukkansa ja olimme kaikki tosi tyytyväisiä työn laatuun. Sitten Devin keksi myös leikkauttaa tukkansa, joten palasimme salonkiin ja Devin oli kuin paratiisissa kun kampaajaneitonen jolla (pahojen puheiden mukaan) oli silikoonit sekä edessä että takana hellästi ja rakastavasti leikkasi hänen tukkansa, hieroi päänahkaa ja kuivatti lempeästi.

Ostelimme hieman paikallista hopeaa: sormuksia, rannerenkaita ja Paolalle kultaiset creolerenkaat korviin.Hanski osti minulle hopeasormulsen jossa oli pikkuinen smaragdi. Ostimme joululahjoja ja tuliaisia ja illalla vielä käväisimme ruokakaupassa ostamassa kahvia, aguardientea ja mausteita pakattavaksi matkalaukkuihin.

Käväisimme nopeasti Adelaidan ja Clelian luona hyvästelemässä Maria Camilan joka matkusti samana päivänä isänsä luo lomille Medelliniin.

Torstai-iltana tapasimmekin sitten Gracielan ja Hugon jotka pistäytyivät tervehtimässä, Liliana oli myös käynyt, mutta valitettavasti emme voineet enää tavata ja muutamat ystävät joille olin luvannut soittaa jäivät ilman puhelinsoittoa koska en kuitenkaan olisi pystynyt sovittamaan tapaamista aikatauluumme enää.

Perjantaina kävimme lounaalla Hugon ja Gracielan kanssa ja illalla olikin aika pakata matkatavarat ja pistäytyä nopeasti hyvästelemässä Arnold-setä, Carmen ja serkut. Kyyneleet virtasivat ja jopa kuljettajammekin oli liikuttunut kyyneliin saakka. Illalla tulivat Adelaida ja Clelia vielä hyvästelemään ja otimme muutamat viinit ja itkimme ja halailimme.
Lauantaiaamuna olimme kentällä kl. 5:00.
Mondongo, lehmän vatsanpeitteestä tehtyä soppaa, jota minä en syö.
Papukeittoa. Olin kyllästynyt täysin jättipihveihin viimeisellä viikolla ja etsin ruokalistasta kaikkein pienimpiä annoksia.
Paluumatka alkaa.






No comments:

Post a Comment